Hertz werkt wereldwijd samen met Stripe voor betalingen van huurauto’s

  • Klanten van Hertz krijgen de beschikking over een reeks nieuwe en efficiënte digitale betaalopties, waaronder Apple Pay in de VS, die hun huurervaring zullen verbeteren.
  • Stripe wordt de standaard betalingsinfrastructuur voor de autoverhuurmerken Hertz, Dollar en Thrifty.
  • Stripe Terminal zal transacties in persoon mogelijk maken op ongeveer 3.000 bedrijfslocaties van Hertz, Dollar en Thrifty over de hele wereld.


SAN FRANCISCO-Stripe, een financieel infrastructuurplatform voor bedrijven, kondigde vandaag een samenwerking aan met Hertz Corporation om betalingen te ondersteunen voor de autoverhuurmerken Hertz, Dollar en Thrifty. Als onderdeel van haar digitale verhuurstrategie zal Hertz het merendeel van haar wereldwijde fysieke en online betalingen onderbrengen bij Stripe.

“We zijn verheugd om samen te werken met Stripe om onze klanten te voorzien van nieuwe digitale betaalmogelijkheden die een snellere en meer naadloze verhuurervaring mogelijk maken,” zegt Tim Langley-Hawthorne, chief information officer bij Hertz. “Onze klanten snel op weg helpen met uitzonderlijke service is onze topprioriteit en deze samenwerking met Stripe is een voorbeeld van hoe we geavanceerde technologie inzetten om dat mogelijk te maken.”

Om hun doorlopende samenwerking te vergemakkelijken, hebben Stripe en Hertz een gezamenlijke product roadmap ontwikkeld om aan specifieke betalingsbehoeften te voldoen, waaronder uitgebreidere autorisaties voor wekelijkse of maandelijkse huur.

Hertz zal betalingen consolideren op Stripe in bedrijfslocaties in de VS, Canada, het VK, Duitsland, Spanje. Italië, Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Australië en Nieuw-Zeeland.

Stripe ondersteunt Hertz’ betalingen van begin tot einde

Al meer dan een eeuw verplaatst Hertz mensen en goederen. In een veranderend mobiliteitslandschap bouwt Hertz aan een meer gediversifieerde autoverhuurvloot en bedient het een breder klantensegment, waaronder vakantiegangers, zakenreizigers en bestuurders van deelauto’s. Vandaag de dag beheert Hertz miljarden aan inkomsten van klanten die online, op hun mobiele apparaten of op luchthavens of andere locaties boeken.

In het kader van de samenwerking zal Stripe de betalingen van Hertz op verschillende gebieden ondersteunen:

In-persoon boekingen.Stripe Terminal wordt het primaire in-person checkout platform van Hertz met BBPOS WisePOS E countertop en handheld lezers die betalingen accepteren op ongeveer 3.000 locaties. Terminal integreert gemakkelijk met het centrale reserveringssysteem van Hertz.

Online reserveringen. Stripe zal betalingen verwerken voor alle reserveringen die rechtstreeks worden gemaakt op de websites en apps van Hertz, Dollar en Thrifty. Hertz zal profiteren van API betrouwbaarheid van meer dan 99,999% beschikbaarheids- en autorisatiepercentages die onverminderd hoog blijven tijdens de piekvraag. Card Account Updater en Adaptive Acceptance zijn tools voor betalingsoptimalisatie die de autorisatiepercentages flink zullen verhogen en het aantal onterechte afwijzingen voor Hertz zal verminderen.

Gemakkelijk, veilig en persoonlijk betalen met Apple Pay. Met Stripe rolt Hertz Apple Pay uit voor het betalen voor huurauto’s in de VS, zodat klanten Apple Pay kunnen gebruiken in de Hertz app en bij het boeken van een reservering op de website van Hertz.

“Klanten verwachten een snelle, eenvoudige en betrouwbare autoverhuur”, zegt Eileen O’Mara, chief revenue officer bij Stripe. “We zijn blij dat Stripe Hertz kan ondersteunen om haar klanten gemakkelijker op weg te helpen. te helpen.”

Voor meer informatie: www.stripe.com